Blog

Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

KrachtigeTeksten.nl

In 2017 begon ik Tekstbureau KrachtigeTeksten.nl. KrachtigeTeksten.nl stond voor heldere, bondige webteksten waarmee je als ondernemer uit de voeten kunt. Je creëert een goede basis en daarmee een vliegende start voor je bedrijf, op het gebied van vindbaarheid. 

Logo KrachtigeTeksten (1).nl-payoffbreed - transparant

Waarom de overstap van KrachtigeTeksten.nl naar Copywriterinhuren.nl?

Met KrachtigeTeksten heb ik een aantal mooie nummer 1 posities gehad in de zoekmachines. Onder andere met de term ‘tekstbureau inhuren’ stond ik vaak bovenaan in de zoekmachines. Echter, ‘Krachtige teksten’ wordt ook veel geassocieerd met het spirituele. En dat is nou precies iets wat helemaal niet bij mij past. Mijn teksten brengen een boodschap over, zijn helder en to the point, nóóit ‘zweverig’. Dus hoe krachtig ik mijn teksten ook vond :)…. de naam paste niet meer. Daarom de overstap van KrachtigeTeksten.nl naar Copywriterinhuren.nl. Deze naam is algemener en zegt bovendien precies wat mijn bedrijf doet: een copywriter inhuren doe je bij Copywriterinhuren.nl.

KrachtigeTeksten.nl blijft een handelsnaam van Copywriterinhuren.nl

KrachtigeTeksten.nl is nog steeds een handelsnaam en de domeinnaam zal ik vanwege de mooie posities natuurlijk aanhouden. Je kan me ook nog steeds bereiken op linda@krachtigeteksten.nl, al wordt deze mail doorgestuurd naar linda@copywriterinhuren.nl. 

Wanneer neem je contact op met Copywriterinhuren.nl? 

Ben je ondernemer en timmer je al een tijd aan de weg? Is jouw organisatie onderhevig aan verandering? Of heeft je bedrijf een transitie doorgemaakt? Om er zeker van te zijn dat je nog steeds de juiste klanten aanspreekt, is het belangrijk om je website teksten te herschrijven en deze af te stemmen op jouw doelgroepen. Ik help ondernemers om hun webteksten, blogs en Social media content te schrijven, waarmee zij de juiste doelgroepen aanspreken. Overweeg je een copywriter in te schakelen? Neem dan contact met mij op!

Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer blogs

Copywriter inhuren

Wat is een copywriter?

Een copywriter is een tekstschrijver die zich vooral bezighoudt met commerciële teksten. Het gaat dan meestal om teksten voor bedrijven waarvan het doel is om

Lees verder »