Over Copywriter inhuren.nl

Wij helpen bedrijven en ondernemers bij het verwoorden en uitdragen van hun bedrijfsidentiteit, missie en dienstverlening. Dat doen we door het schrijven van nieuwe teksten en door het herschrijven en optimaliseren (SEO) van bestaande teksten. 

Kernwaarden

Vol energie en met enthousiasme

Doelgericht en zonder poe-ha

Blijven ontwikkelen en leren

Oprichter Copywriterinhuren.nl / KrachtigeTeksten.nl

Mijn naam is Linda Noijens. Ik ben copywriter en heb een commerciële achtergrond in marketing en communicatie. Met ruim 15 jaar ervaring in online marketing ben ik in 2015 als ZZP’er gaan werken als online marketing adviseur. In 2017 besloot ik me volledig te gaan focussen op copywriting, met als specialisatie ‘SEO-teksten’. Hieruit ontstond ‘KrachtigeTeksten.nl’, wat vandaag de dag ‘Copywriterinhuren.nl’ is. 

Team

Bij Copywriterinhuren.nl heb je een vaste contactpersoon, dat is de persoon die jouw teksten zal schrijven en opleveren. Maar, twee paar ogen ziet altijd meer. Daarom is er altijd een andere collega die de spellingcontrole uitvoert.

Voor branche-specifieke opdrachten zetten wij ons uitgebreide netwerk in om te zorgen dat iemand met kennis van de branche betrokken is in de eindredactie, of zelfs het schrijven in z’n geheel op zich neemt.